Nieuwjaarsconcert

Zijn er al inkomkaarten?

De kaarten voor het Nieuwjaarsconcert, op vrijdag 16 en zaterdag 17 januari 2015, zijn verkrijgbaar vanaf 17 november 2014. Het programma is op beide dagen hetzelfde en ook onze muzikanten geven op beide dagen het beste van zichzelf.
De prijs van de inkomkaarten bedraagt € 17,00, het zijn genummerde zitplaatsen in de schouwburg. Op het moment van bestelling kan u een voorkeur aangeven, vooraan, midden, balkon… Weet dat u steeds de best mogelijke plaats krijgt toegewezen, dat op vrijdag de keuze ruimer is en dat u vanaf het balkon een mooi zicht heeft op het hele orkest en de klank er geweldig is.

Hoe bestellen?

U kan online bestellen via info@opgrimbie.be; telefonisch bestellen via het nr. +32 89 77 91 96 of uw bestelling doorgeven via het KBC verzekeringskantoor, Daalbroekstraat 3 te Opgrimbie.
Betalen doet u via het rekeningnummer BE05 7353 2901 3375.
Uw bestelling is definitief zodra uw betaling is ontvangen; de reservering vervalt na 8 dagen indien niet betaald. De kaarten worden liefst afgehaald in het KBC verzekeringskantoor en slechts met de post opgestuurd op uitdrukkelijk verzoek (wegens verlieskans).
Vanaf januari worden de kaarten op naam bewaard. Op de avond van het concert kunnen ze vanaf 19.00u. aan onze balie van het CC afgehaald worden.

Wat indien u betaald heeft en niet kan komen?

Tot en met december worden de kaarten terugbetaald, daarna jammer genoeg niet meer en geeft u ze dus liefst cadeau aan uw vrienden. U maakt hen blij en steunt onze Harmonie. Mocht u de avond zelf uw kaart verloren of vergeten zijn, dan zoeken onze baliemedewerkers hiervoor een oplossing.

Is de zaal toegankelijk voor rolstoelgebruikers en minder mobiele mensen?

Natuurlijk, voor een beperkt aantal mensen en… op vrijdag zijn er meer mogelijkheden. Indien u bij de bestelling van de kaarten aangeeft dat er ruimte voor een rolstoel moet worden voorzien, dan zorgen we ervoor.

Een gratis drankje ter gelegenheid van het 20ste concert?

Iedere luisteraar krijgt een gratis drank aangeboden tijdens de pauze bij afgifte van zijn inkomkaart, steek je kaart dus niet te ver weg!

Dineren

Op zaterdag kan u voorafgaand aan het concert dineren. Indien u hiervoor wil inschrijven kan dit door € 55 over te schrijven vóór 13 januari naar het nummer BE05 7353 2901 3375. U wordt tussen 17.30u.-17.45u. verwacht in het restaurant De Mangerie (vlakbij het CC, Koninginnelaan 42) voor een heerlijk diner. 

Met dank aan onze sponsors!